article image

REFIN

Keramika Refin prisutna je na međunarodnom tržištu od 1962. godine i dio je grupacije Concorde, najveće keramičke grupacije u Europi. Danas Refin nudi bogat asortiman porculanskih pločica, od rješenja za stambene prostore kao i rješenja za projektno planiranje. Refin je oduvijek bio usmjeren prema velikim ulaganjima kako bi zadržao svoje produktivne i korporativne strukture u skladu s vremenom.

article image

LEVANTINA

Levantina je međunarodna tvrtka španjolskog podrijetla i referenca u sektoru prirodnog kamena. Tvrtka je osnovana 1959. godine, a prolazi kroz progresivni rast i snažnu međunarodnu ekspanziju, postajući svjetski lider u kamenom sektoru, pridonoseći inovacijama i tehnologiji u industriji.

article image

RICCHETTI

Osnovana 1960. godine, Ceramiche Ricchetti, posluje u Sassuolu usred “područja keramičke industrije“, smještenog između provincija Modena i Reggio Emilia, gdje se nalazi 85% talijanske industrije keramičkih pločica i otprilike 15% sveukupne svjetske proizvodnje.

article image

ROBERTO CAVALLI

Poznati dizajner Roberto Cavalli, tijekom izložbe u Milanu u travnju 2012. godine, uveo je novu liniju predmeta za uređenje doma, koja je, kako kaže, rođena iz osobne želje da približi svoju kreativnost, filozofiju, stil i strast s onima koji vole njegov rad.

article image

CISA CERAMICHE

Cisa ceramica ima dugu povijest vođenja u proizvodnji keramičkih pločica, a danas proizvode porculanske pločice od keramike za stambene i arhitektonske projekte. Funkcionalnost i estetika, poštivanje okoliša i najsuvremenija tehnologija su prepoznatljivi elementi njihove proizvodnje koji nastoje pružiti dobrobit u skladu sa stilskim razvojem tržišta.

O nama

Projektiranje i izvođenje završnih radova u građevinarstvu.

 

facebook logotype

eu

Kontaktirajte nas!

+385 (0) 21 383 911
Email: dij@d-j.hr
www.d-j.hr

Domovinskog rata 43
21000 Split

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.