article image

IMOLA

Imola Ceramica je Cooperativa Ceramica d’Imola brand koji dizajnira i proizvodi širok raspon podnih i zidnih pločica koje odražavaju i predviđaju najnovije trendove u svijetu arhitekture i dizajna interijera.

article image

MO-DA

Keramika Mo-DA je talijanska tvrtka koja kombinira najbovije trendove uz izuzetno pristupačne cijene. U svom programu uključuju pločice za svaku kupaonicu.

article image

LA FAENZA

Tradicija i inovacija kao sinergija između tehničkih karakteristika i kreativnosti stvaraju jedinstvene La Faenza keramičke pločice.

article image

ALFALUX

Poštivanje prirodnih resursa, osim ekološke, zemljopisne i društvene svijesti, su poslovne smjernice Alfa Luxa.

article image

BISAZZA

Bisazza je osnovana 1956. godine i ona je industrijski vođa u proizvodnji staklenih mozaika za pod i zid.

article image

LEONARDO CERAMICA

Leonardo Ceramica dio je grupacije Cooperativa ceramica d Imola od 1993. godine. Sam naziv brenda obilježava postanak ovog proizvoda koji promatra prošlost kako bi pronašli novi, kreativni duh koji povezuje sadašnjost i budućnost.

article image

CERCOM CERAMICHE

Dizajn i najsuvremenija tehnička izvedba uklapaju se u ono što nudi Cercom. Keramičke završetke za neviđene podne i zidne pločice, postignute kroz proizvodni sustav među najnaprednijim u svijetu, snažno usmjerene na zaštitu okoliša i ekološku održivost.

article image

GRANULATI ZANDOBBIO

Granulati Zandobbio reprezentativno je mjesto za proizvodnju i distribuciju širokog spektra proizvoda za krajobraznu arhitekturu: sinterirani kamen, porculanski kamen i oploci od prirodnog kamena, obloge, monoliti i dekorativni proizvodi za vrt i vanjske prostore koji u STONE CITY-u dosežu svoju vrhunsku oštrinu.

article image

ITALGRANITI

Grupa Italgraniti, uvijek u tijeku s tržišnim trendovima, nudi kompletan asortiman visokokvalitetnih podnih i zidnih proizvoda, koji mogu zadovoljiti i predvidjeti svaku estetsku i tehničku potrebu.

article image

ARIANA

Ariana isporučuje najbolje keramičke i porculanske površine za upotrebu u dnevnoj sobi, kuhinji i kupaonici na temelju mnogih različitih raspoloženja i inspiracija. Dostupne u širokom rasponu veličina s neograničenim rasponom kompozicije, ove površine su idealne za kućnu upotrebu, kao i za druge primjene kao što su maloprodajni i ugostiteljski prostori.

article image

FLAVIKER

Flaviker proizvodi unutarnje i vanjske površine od porculanskog kamena suvremenih obilježja koje karakterizira profinjena i minimalistička estetika, u skladu s aktualnim trendovima, za stambena i maloprodajna okruženja.

article image

TAGINA

Visokokvalitetne velike ploče i pločice od finog porculanskog kamena.

article image

SANT’AGOSTINO

Keramika Sant’Agostino je utemeljena 1964 godine blizu Ferrara-e, daleko od većih centara keramičke industrije u Italiji. Ovakav izbor je značio jaku autonomiju kako za projekte tako i za inovacije u industriji. Tvornica je uvijek bila vođenja od strane obitelji osnivača koja nastavlja razvijati inovativne proizvode i tehnološke procese.

article image

41zero42

41zero42 je zasigurno rođen iz želje da se učini nešto drugačije, s vizijom izvan keramičkog polja i pokušaju više interakcije s dizajnom interijera. Ideja ili projekt treba prenijeti i prenijeti sadržaj, priču. Priče koje nas uzbuđuju, za koje smo strastveni i koje pokušavamo ispričati postaju žila kucavica naše znatiželje i kreativnosti.

article image

REFIN

Keramika Refin prisutna je na međunarodnom tržištu od 1962. godine i dio je grupacije Concorde, najveće keramičke grupacije u Europi. Danas Refin nudi bogat asortiman porculanskih pločica, od rješenja za stambene prostore kao i rješenja za projektno planiranje. Refin je oduvijek bio usmjeren prema velikim ulaganjima kako bi zadržao svoje produktivne i korporativne strukture u skladu s vremenom.

article image

LEVANTINA

Levantina je međunarodna tvrtka španjolskog podrijetla i referenca u sektoru prirodnog kamena. Tvrtka je osnovana 1959. godine, a prolazi kroz progresivni rast i snažnu međunarodnu ekspanziju, postajući svjetski lider u kamenom sektoru, pridonoseći inovacijama i tehnologiji u industriji.

article image

RICCHETTI

Osnovana 1960. godine, Ceramiche Ricchetti, posluje u Sassuolu usred “područja keramičke industrije“, smještenog između provincija Modena i Reggio Emilia, gdje se nalazi 85% talijanske industrije keramičkih pločica i otprilike 15% sveukupne svjetske proizvodnje.

article image

ROBERTO CAVALLI

Poznati dizajner Roberto Cavalli, tijekom izložbe u Milanu u travnju 2012. godine, uveo je novu liniju predmeta za uređenje doma, koja je, kako kaže, rođena iz osobne želje da približi svoju kreativnost, filozofiju, stil i strast s onima koji vole njegov rad.

article image

CISA CERAMICHE

Cisa ceramica ima dugu povijest vođenja u proizvodnji keramičkih pločica, a danas proizvode porculanske pločice od keramike za stambene i arhitektonske projekte. Funkcionalnost i estetika, poštivanje okoliša i najsuvremenija tehnologija su prepoznatljivi elementi njihove proizvodnje koji nastoje pružiti dobrobit u skladu sa stilskim razvojem tržišta.

O nama

Projektiranje i izvođenje završnih radova u građevinarstvu.

 

facebook logotype

eu

Kontaktirajte nas!

+385 (0) 21 383 911
Email: dij@d-j.hr
www.d-j.hr

Domovinskog rata 43
21000 Split

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.